Kirjoittajasta

Olen helsinkiläinen suomalaista luontoa rakastava perheenisä. Blogista löytyy ajatuksia vaihtelevista yhteiskunnallisista aiheista. Erityisesti pidän monimutkaisten asioiden visuaalisista suhteutuksista.

Olen työskennellyt tutkimushommissa kiertämässä kansainvälisiä konferensseja ja ollut kasvattamassa suomalaisia startup-yrityksiä. Nykyinen yrityksemme on kasvanut muutamasta hengestä 500 hengen monikansalliseksi organisaatioksi kymmenessä vuodessa.

Ympäristöystävällisyys ja luonnonsuojelu ovat lähellä sydäntäni. Asumme maalämpötalossa, työmatkapyöräilen ja pidän suomalaisesta luonnosta. Olen myös harkinnut hiljattain aurinkopaneeleja ja sähköautoa.

Hyvä johtaja voi avata päätöksentekoon liittyvän materiaalin pöydälle. Niin olen tässä blogissa tehnyt: avannut kaikki laskelmat ja lähdeaineistot. Jos löydät jostain esittämästi asiasta mielestäsi virheen niin ota rohkeasti yhteyttä. Korjaan puutteet mielelläni.


Tapio Pitkäranta
tapio.pitkaranta@iki.fi

Copyright
Tämän blogin sisältämä materiaali on avointa tietoa. Voit kopioida kuvia, tekstiä ja laskelmia omaan käyttöön vapaasti. Esitettäessä tulee säilyttää URL-viittaus tähän blogiin mistä laskelma/kuvaaja/tieto on peräisin. 

Esimerkki: käytät kuvaajaa omassa esityksessäsi ja säilytät viittauksen mistä materiaali on peräisin:

Kuva: Syöttötariffin toteuma 

Kommentit